Izkušnja uporabe Prostamin Forte

Izkušnje z uporabo kapsul Prostamin Forte pri prostatitisu Frank iz Dusseldorfa

Prostatitis je skoraj uničil mojo družino

Stara sem 38 let in pred šestimi meseci sva se končno poročila z mojim dekletom, po 5 letih zaroke. Še nikoli nisva imela težav s seksom, zelo se imava rada in nama je dobro. A na srečo sem pred dvema mesecema začela imeti zdravstvene težave. Najprej so se pojavile vlečne bolečine v spodnjem delu trebuha, nato je postalo težko urinirati, kot da bi nekaj motilo v notranjosti. V ozadju vsega tega sem postal razdražljiv, ker nisem razumel, kaj se dogaja in še vedno nisem hotel k zdravniku. Težave so bile s spanjem in seveda s seksom. Moja privlačnost je padla na nič. Žena me je skušala podpirati in me prosila, naj grem k zdravniku, nato pa je, ko je videla mojo hladnost v postelji, odločila, da sem se ji zaljubil in da se družim z drugo žensko. Svoje težave nisem mogel deliti z njo, sram me je bilo, zdelo se je, da se to dogaja samo pri starejših. Moj zakon je bil na robu propada.

Kako sem izvedel za Prostamin Forte

Prostamin Forte kapsule v pretisnem omotu

Ko sva se pogovarjala s kolegom, je opazil, da slabo izgledam. Nenadoma sem mu povedala o svojih težavah. Priporočil je ogled uradne spletne strani Prostamin Forte in povedal, da imata z ženo drugo medene tedne po zaslugi tega zdravila. Prebral sem pregled komponent, ocene resničnih uporabnikov, komentarje zdravnikov. Všeč mi je bilo, da je sestava tega zdravila za prostatitis naravna, iz rastlinskih snovi in cinka. Opisuje tudi način uporabe in navaja indikacije za uporabo. In odločil sem se poskusiti in si naročil kapsule, tri pakiranja, da popijem celoten tečaj.

Rezultat sprejema

Vsak dan sem vzel eno kapsulo. V nekaj dneh sem opazil izboljšanje, bolečina se je zmanjšala, sama pa sem postala mirnejša. Teden dni kasneje sem nenadoma spoznal, da si resnično želim svojo ženo in sva imela noro spravni seks. Po enem mesecu sem si popolnoma opomogel in najino spolno življenje se je vrnilo na isto. Tako so te kapsule rešile ne le moje zdravje, ampak tudi mojo ljubezen.